torstai 11. toukokuuta 2017

Momondo-löydä halvimmat lennot ja matkat Momondon kautta

Momondo on maksuton, itsenäinen ja inspiroiva maailmanlaajuinen matkahakusivusto, joka vertailee miljardeja lento-, hotelli- ja vuokra-autohintoja. Palvelemme matkustajia 35 markkina-alueella maailmanlaajuisesti ja avaamme asiakkaillemme matkustamisen rohkean ja värikkään maailman, jossa lentojen, hotellien ja vuokra-autojen hinnat ovat täysin läpinäkyviä. Näin inspiroimme ja autamme kaikkia tutkimaan ihmeellistä maailmaamme. Meitä suosittelevat muun muassa CNN, The New York Times ja The Daily Telegraph. Emme ole matkatoimisto. Emme myy lentolippuja. Olemme hintavertailusivusto, joka inspiroi matkustamaan, ja jonka visio on avata maailma kaikille.

Momondon kautta olen itse ottanut ja vertaillut lentoja ja matkoja, sillä itse olen Momondolta saanut halvimman tarjouksen. Esimerkiksi viime sysksynä ollessani Maltalla, lennot Momondon kautta olivat halvimmat.

Tutustu ja vertaa:

 
 
 
Itse olen ehdottomasti omatoimimatkailija. Varaan aina lennot ja hotellit itse. Siten saan itselle mieluisimmat lentoajat ja -paikat sekä hotellin. Lisäksi itse vertailemalla lentoja voi säästää aika selvästi rahaa. Momondo löytää myös lentoyhtiöiden tarjoushinnat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti